NaslovnaZamena slavine

Zamena slavine je još jedna od usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Zamena slavine, zamena tuš baterije, zamena česme kao i sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Vidikovac je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine se najčešće radi u slučaju curenja slavine, dotrajalosti kao i zbog curenja slavine na spoju sa zidom. Za zamenu slavine dajemo račun i garanciju za kvalitet pruženih usluga.

Zamena slavine – Vodoinstalater Vidikovac

Zamena slavineU nekom trenutku dolazi do dotrajalosti određenih elemenata u kupatilu ili kuhinji i tada je potrebno izvršiti njihovu zamenu. Zamena slavine, česme i baterije se u Vidikovcu na nedeljnom nivou obavlja redovno, što i ne treba da čudi s obzirom na to da vodoinstalaterske usluge vršimo na celoj teritoriji Vidikovca i okoline. Gde god da se nalazite mi ćemo doći na Vašu adresu za jako kratko vreme, dovoljno je samo da nas pozovete i kažete o čemu je reč, a za ostalo će se pobrinuti naši profesionalni vodoinstalateri. Pored ove usluge, možete nam se obratiti za sve vrste vodoinstalaterskih kvarova koji se mogu dogoditi u Vašem domaćinstvu.

Slavine se tokom svakodnevne upotrebe mogu olabaviti ili jednostavno skroz ispasti iz glavnog ležišta, pa tako može doći do velikog mlaza vode koji Vam u manjoj meri može poplaviti, odnosno isprskati delove kupatila ili kuhinje. Pravilnim korišćenjem česme, odnosno slavine, možete uticati na vek trajanja. Na tržištu je veliki broj različitih modela, kao i proizvođača, ali i cena ovih elemenata. Naši vodoinstalateri će Vam rado ukazati na najbolji odabir i u dogovoru sa Vama obaviti zamenu određene slavine. Što se tiče same baterije, takođe redovno vršimo njenu zamenu. Uvek smo dostupni za sva Vaša pitanja, a možete nas kontaktirati i putem servisa za hitne intervencije kada dođe do nepredviđenih situacija.

Ukoliko voda curi, kaplje ili jednostavno teško zatvarate vodu na česmi, najbolje je da nas odmah kontaktirate kako biste uštedeli novac na računima za potrošnju vode. Možda Vam to deluje zanemarljivo, ali na mesečnom nivou se uz lošu slavinu, odnosno česmu može potrošiti dosta litara vode samo prilikom curenja i kapanja. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Vidikovca i okoline. Gde god da se nalazite garantujemo Vam brz dolazak na adresu i efikasnu uslugu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

VODOINSTALATER VIDIKOVAC

Vodoinstalater Vidikovac je dostupan 24h dnevno za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Vodoinstalater Vidikovac vam stoji na raspolaganju za sve vodoinstalaterske probleme koje uključuju odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, popravka vodokotlića, zamena slavine, tuš baterije, česme, servis bojlera… Naš dežurni vodoinstalater je dostupan non-stop i brzo dolazi na vašu adresu.

POZOVITE NAS

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00
Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Copyright © Vodoinstalater Vidikovac. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button