NaslovnaPolitika portala

ZAŠTITA I PRIVATNOST PODATAKA

Podaci unešeni prilikom slanja upita naših klijenata se čuvaju u formi poruke. Podaci klijenta se ne koriste u marketinske svrhe. Vodoinstalater Vidikovac se obavezuju da podatke klijenata neće davati trećim licima koje mogu Vaše podatke iskoristiti u marketinške i druge svrhe. Tokom boravka na našem sajtu, Vodoinstalater Vidikovac ne prikupljaju Vaše podatke. Kao dodatni vid zaštite u čuvanju Vaših podataka, Vodoinstalater Vidikovac su uveli enkriptovanu vezu između klijenata i sajta, odnosno SSL sertifikat.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Vodoinstalater Vidikovac isključuju sopstvenu odgovornost za sadržaj na svojoj internet stranici u skladu sa sledećim članovima Zakona o elektronskoj trgovini Republike Srbije:
– U skladu sa članom 16. Zakona o elektronskoj trgovini Republike Srbije, web portal vodoinstalatervidikovac.com nije odgovoran za sadržaj elektronskih poruka koje korisnici razmenjuju koristeći sistem privatnih poruka.
– U skladu sa članovima 17. i 18. Zakona o elektronskoj trgovini Republike Srbije, web portal vodoinstalatervidikovac.com nije odgovoran za sadržaj podataka u sopstvenoj bazi podataka, a koji su objavljeni na samom sajtu.

Vodoinstalater Vidikovac su jedinstven portal koji okuplja majstore-pružaoce usluga svih profila. Vodoinstalater Vidikovac portal je posrednička platforma koja za cilj ima isključivo dovođenje u poslovnu vezu potencijalnih korisnika usluga i lica koja se bave pružanjem usluga. Samim tim, Vodoinstalater Vidikovac ne pružaju bilo koju vrstu garancije u vezi sa uslugama koje se pružaju uz posredovanje Portala, posebno ali ne i jedino garanciju kvaliteta pruženih usluga, niti Portal i/ili njegovi osnivači imaju bilo koju vrstu odgovornosti za štetu koja može biti prouzrokovana činjenjem i/ili nečinjnenjem Davaoca usluga. Garanciju na kvalitet i kvantitet izvedenih radova i ugrađene opreme daje sam Davalac usluga u skladu sa važećim propisima.

U slučaju nezadovoljstva pruženom uslugom od strane Davaoca usluge, ili bilo kakvog osnovanog zahteva od strane lica kome se pruža usluga, za naknadom štete, Posrednik neće snositi bilo kakvu vrstu krivične ili materijalne odgovornosti.

Informacije na sajtu vodoinstalatervidikovac.com mogu biti netačne ili sadržati štamparske greške. Sve informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštavanja druge strane.

VODOINSTALATER VIDIKOVAC

Vodoinstalater Vidikovac je dostupan 24h dnevno za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. Vodoinstalater Vidikovac vam stoji na raspolaganju za sve vodoinstalaterske probleme koje uključuju odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, popravka vodokotlića, zamena slavine, tuš baterije, česme, servis bojlera… Naš dežurni vodoinstalater je dostupan non-stop i brzo dolazi na vašu adresu.

POZOVITE NAS

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00
Registrovani od strane APR-a

vodoelektro2023@gmail.com

Copyright © Vodoinstalater Vidikovac. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button